Terra Lander, Jocuri Retro si  arcade clasice din anii '80

Terra Lander, Jocuri Retro si arcade clasice din anii '80

În acest videoclip, ne jucăm Terra Lander din seria Jocuri retro și jocuri clasice de împușcături tip arcade din anii '80. Ești gata să explorezi galaxia?

Terra Lander este un joc shooter arcade dezvoltat de DM Media în anii 1980. Este un joc pentru un singur jucător în care jucătorul controlează o navă spațială și trebuie să navigheze printr-o serie de obstacole pentru a ajunge la o zonă de aterizare.


Terra Lander, Jocuri Retro si arcade clasice din anii '80 - VIDEO

Jucătorul trebuie să evite asteroizii și alte obstacole în timp ce împușcă inamicii și colectează power-up-uri. Jocul Terra Lander are o grafică vibrantă pe 8 biți și o coloană sonoră atractivă pe 8 biți. Este un joc grozav pentru jucătorii de toate vârstele care se bucură de un joc clasic în stil arcade.

Terra Lander este un omagiu adus primelor zile clasice ale arcadelor retro, sperăm să vă placă!

Navigați jucătorul la platforma de aterizare prin douăzeci de niveluri din ce în ce mai dificile în limita de timp și cu suficient combustibil. Mișcarea sau tragerea consumă combustibil, deși nivelurile pot fi completate prin împușcarea haldelor de combustibil.

A rămâne fără combustibil înseamnă că pierzi controlul și nu poți trage. Dacă toate depozitele de combustibil sunt distruse la un anumit nivel, capacitatea rezervorului de combustibil al jucătorului este dublată pentru următorul nivel (acest lucru nu se aplică la începerea de la cel mai înalt nivel atins).

Evitați ușile în mișcare și inamicii din ce în ce mai diabolici, găsiți comutatoarele pentru ușile care vă blochează drumul.

Terra Lander, Jocuri Retro si  arcade clasice din anii '80

Când o viață este pierdută, jucătorul este protejat temporar împotriva focului inamicului, acesta este reprezentat de un câmp electric circular în jurul landerului imediat după ce acesta este reaparit.

Nu atinge nimic - asta ar fi fatal!

Fii atent, totuși, pierderea unei vieți resetează nivelul actual și pierderea ultimei vieți pune capăt jocului.

INFORMAȚII - Terra Lander, Jocuri retro, Shooters arcade clasice din anii '80.

✓ Dacă apreciezi ceea ce facem, te invit să te alături canalului: https://bit.ly/3okgGEo
✓ Cele mai recente ȘTIRI cu BBC micro:bit: https://microbit.city/

#RetroGames #TerraLander #Arcade

Gabi.Media

Ploiesti
Fotografii de prezentare pentru Companii: Fotografie Industriala, Medicina si Tehnologie, Arhitectura si Interioare, Portrete corporate, Turism, Hoteluri, Web