Noul set Turnul Eiffel, 10307 - Cel mai înalt set LEGO de până acum!

Noul set Turnul Eiffel, 10307 - Cel mai înalt set LEGO de pana acum!

LEGO a dezvaluit oficial cel mai inalt set LEGO de pana acum – Turnul Eiffel 10307! Venit cu 10001 de piese si masoara 1,49 cm inaltime, acesta fiind unul dintre cele mai impresionante modele LEGO realizate vreodata si este o interpretare ambitioasă a acestui clasic reper parizian.

Turnul Eiffel 10307 va fi vandut cu amănuntul pentru 2999,99 lei pe LEGO.com si va fi lansat de Vinerea Neagra pe 25 noiembrie 2022.

Designerul LEGO Rock Žgalin Kobe a luat unul dintre cele mai recunoscute si emblematice repere din lume si l-a tradus pana acum in cea mai bună interpretare din piese lego a Turnului Eiffel.

De la ultimul model masiv de Turn Eiffel LEGO 10181 Turnul Eiffel au trecut aproximativ 15 ani, un set pe care majoritatea pasionatilor de lego probabil nu îl dețin.

Acest LEGO, Turnul Eiffel din 2022, reproduce in mod autentic emblematicul turn din fier forjat – complet cu structura frumoasa, trei platforme de observare, amenajari peisagistice, lifturi, un birou in partea de sus si un turn de difuzare si steagul Tricolor in varf.

Turnul Eiffel a fost construit intre anii 1887-1889. Aceasta urma sa serveasca drept arc de intrare la Expozitia Universala (1889), un targ mondial ce sarbatorea centenarul Revolutiei franceze si a fost proiectat de Gustave Eiffel, care este infatisat ca o minifigura in cadoul cu achizitie atunci cand achizitionati setul!.

Turnul a devenit simbolul Franței cel mai raspandit la nivel mondial.

De atunci a devenit un simbol cultural global si una dintre cele mai recunoscute structuri din lume.

Ce parere ai despre LEGO 10307 Turnul Eiffel? Veti gasi spatiu pentru acest set?
Pentru a primi cele mai recente știri LEGO și recenzii LEGO ne puteți urmari si pe retelele sociale pe Facebook, Instagram, Twitter sau abonați-vă la canalul de Youtube Daniel Stefan:Bit.

Gabi.Media

Ploiesti
Fotografii de prezentare pentru Companii: Fotografie Industriala, Medicina si Tehnologie, Arhitectura si Interioare, Portrete corporate, Turism, Hoteluri, Web