Moment frumos pe debarcaderul din lemn, imagini (hi-res)Moment frumos pe debarcaderul din lemn, imagini (hi-res)

Moment frumos pe debarcaderul din lemn, imagini (hi-res)

Pe debarcaderul din lemn, sub un cer îmbrățișat de nuanțe calde ale asfințitului, se desfășura un moment frumos, încărcat de o atmosferă magică. Lumina aurie a soarelui se oglindea în apele liniștite ale lacului, creând un joc de reflexii fermecător.

Aerul era îmbibat de mirosul proaspăt al apei și de adierea ușoară a vântului care mângâia blând chipurile celor prezenți. Pe fundalul sunetului molcom al valurilor care se spărgeau de mal, oamenii se bucurau de clipele de liniște și frumusețe oferite de acest peisaj de poveste.

Imagine: 4 imagini (hi-res) Numai pentru uz personal:
Dimensiune: 1632 pixeli x 2912 pixeli
Rezoluție de ieșire: 350 dpi


*Aceste ilustrații, generate de inteligența artificială, reprezintă o fuziune inedită între tehnologie și artă, capturând esența creativității contemporane într-o manieră neașteptată și inspiratoare.

Imaginile prezentate au fost create utilizând inteligența artificială, mai precis algoritmul Midjourney, pentru a genera inițial o bază vizuală. Ulterior, aceste imagini au fost supuse unei editări grafice pentru a asigura forma și detaliile corecte, îmbunătățindu-le astfel estetica și coerența.

Gabi.Media

Ploiesti
Fotografii de prezentare pentru Companii: Fotografie Industriala, Medicina si Tehnologie, Arhitectura si Interioare, Portrete corporate, Turism, Hoteluri, Web