Mac Mini PC Apple (2020) cu procesor Apple M1, 16GB, 512GB SSD - oferta zilei

Mac Mini PC Apple (2020) cu procesor Apple M1, 16GB, 512GB SSD - Oferta zilei

Mac mini

Cip-ul Apple M1 de pe Mac Mini PC Apple, duce cel mai versatil desktop pe care il construiesc cei de la Apple intr-o alta dimensiune.

Avantaje:

✓ performanta procesorului de pana la de 3 ori mai rapida.
✓ grafica de pana la de 6 ori mai rapida.
✓ cel mai avansat motor neuronal pentru invatare automata de pana la de 15 ori mai rapida.

Pregateste-te sa lucrezi, sa te joci si sa creezi pe Mac mini cu viteza si putere dincolo de orice ti-ai imaginat vreodata.

Cumpara Mac Mini PC Apple (2020) procesor Apple M1, Capacitate memorie 16GB, Capacitate SSD 512GB de la eMAG! + Beneficiezi de promotiile zile. << click AICI

Mac Mini PC Apple (2020) cu procesor Apple M1, 16GB, 512GB SSD, INT

mic. Salt urias.

Este aici. Primul nostru cip conceput special pentru Mac. Echipat cu 16 miliarde de tranzistori, sistemul pe un cip (SoC - System on a Chip) Apple M1 integreaza CPU, GPU, motor neuronal, I/O si multe altele pe un singur cip minuscul. Cu performante incredibile, tehnologii personalizate si eficienta energetica de varf, M1 nu este doar un pas urmator pentru Mac - este cu totul un alt nivel.

Mac Mini PC Apple (2020) cu procesor Apple M1, 16GB, 512GB SSD, INT

CPU cu 8 nuclee

Cipul M1 ofera viteza si putere uimitoare in Mac mini. CPU-ul sau cu 8 nuclee ofera o performanta de procesare cu de pana la 3 ori mai rapida decat generatia anterioara - toate pastrand in acelasi timp designul sau emblematic.

PU cu 8 nuclee

Cip incredibil. Grafica incredibila.

GPU-ul cu 8 nuclee din cipul M1 este cel mai avansat procesor grafic pe care l-am construit vreodata. Si aduce cea mai rapida grafica integrata din lume intr-un computer personal pe Mac mini, cu o crestere gigantica de 6x a performantei grafice.

Cip incredibil. Grafica incredibila

Motor neuronal cu 16 nuclee

Invatarea automata (ML) aduce viteza de rezolvare a task-urilor si automatizare in analiza video, recunoasterea vocii, procesarea imaginilor si multe altele. Iar cipul M1 cu motor neuronal cu 16 nuclee si o serie completa de tehnologii duce performanta ML pe Mac mini in stratosfera.

Puterea macOS Big Sur pe M1.

Dezvoltat pentru a elibera potentialul cipului M1, macOS Big Sur transforma Mac cu beneficii majore de performanta si multe altele. Actualizari puternice pentru aplicatii. Un design nou atragator. Functii de confidentialitate de top si cea mai buna securitate. Este cel mai puternic software al nostru - ruleaza pe cel mai avansat hardware de pana acum.

Cip incredibil. Grafica incredibila

Viteza si receptivitate

Cipul M1 si macOS Big Sur functioneaza impreuna pentru a face intregul sistem mai rapid. MacBook Air porneste instantaneu din modul Sleep. Sarcinile zilnice, de la rasfoirea fotografiilor la navigarea in Safari, sunt mai rapide. Si aplicatiile dvs. cele mai solicitante au toate acces la puterea de care au nevoie.


Cea mai mare colectie de aplicatii

Rulati aplicatii puternice construite pentru M1. Toate aplicatiile existente functioneaza datorita Rosetta 2. Si pentru prima data, puteti utiliza aplicatiile dvs. preferate pentru iPhone si iPad direct pe macOS Big Sur. In total, veti avea acces la cea mai mare colectie de aplicatii realizate vreodata pentru Mac.

Cea mai mare colectie de aplicatii

Design compact

Integrarea tehnologiilor pe cipul M1 permite Mac mini sa depaseasca calculatoarele mult mai mari decat el - preluand sarcini solicitante in timp ce consuma cu pana la 60% mai putina energie decat generatia anterioara.

Cipul M1 aduce pana la 16GB de memorie super rapida. Aceasta memorie cu latime de banda mare, cu latenta redusa permite aplicatiilor sa partajeze date eficient intre CPU, GPU si motorul neuronal - astfel incat tot ceea ce faceti este rapid si fluid.

Stocare SSD

Mac mini vine cu stocare flash integrala - pana la 2 TB SSD pentru toate fotografiile, videoclipurile, fisierele si aplicatiile dvs. Si cu viteze de pana la 3,4 GB / s, aplicatiile si fisiererele pornesc si se incarca intr-o clipa.

Stocare SSD

Versatilitate

Cu dimensiunea sa compacta, performanta incredibila si gama larga de porturi, Mac mini este perfect pentru o gama surprinzatoare de utilizari. Si cu puternicul cip M1 dezlantuit in cadrul sau de 7,7 inci, nu stii niciodata unde vei gasi un Mac mini care munceste din greu.

Versatilitate

Conexiuni

Cu doua porturi ultra-rapide Thunderbolt / USB 4, doua porturi USB-A, HDMI 2.0, Wi-Fi 6 si Gigabit Ethernet, Mac mini este pregatit pentru orice.

Conexiuni

Thunderbolt / USB 4

Transferati date de pana la 40 GB / s. Incarcati si alimentati dispozitivele externe. Conectati un afisaj extern de pana la 6K si un al doilea cu HDMI 2.0 pana la 4K.

Wi-Fi 6

O alta premiera pentru Mac mini, Wi-Fi 6 ofera o performanta mai buna si o capacitate de transfer de pana la 1,2 Gb / s - pentru transferuri de fisiere rapide sau pentru backup cu Time Machine.
#mgnt3ze/a #apple #minipc

Concluzie: Mac Mini PC Apple (2020) are un cip nou Apple M1 cu 8-core CPU, 8-core GPU, memorie unificata, Wi-Fi 6 si multe altele. RECOMANDAT!

Gabi.Media

Ploiesti
Fotografii de prezentare pentru Companii: Fotografie Industriala, Medicina si Tehnologie, Arhitectura si Interioare, Portrete corporate, Turism, Hoteluri, Web

S-ar putea sa-ti placa si