Laptop HP Ultraportabil, cu un design subtire si usor, AMD Ryzen 3 7320U

Laptop HP Ultraportabil, cu un design subtire si usor, AMD Ryzen 3 7320U

Laptop HP 15-fc0032nq este un model cu specificații decente, potrivit pentru utilizarea zilnică și sarcini de bază. Mai jos aveti câteva informații despre caracteristicile sale principale:

Procesor: Laptopul este echipat cu un procesor AMD Ryzen™ 3 7320U. Este un procesor dual-core cu o frecvență de bază de 2,3 GHz și capacitate de overclocking până la 4,10 GHz. Este suficient pentru sarcini de bază, cum ar fi navigarea pe web, utilizarea aplicațiilor de birou și redarea de conținut multimedia.

Laptop HP Ultraportabil, cu un design subtire si usor, AMD Ryzen 3 7320U

Ecran: Dispune de un ecran cu diagonală de 15,6 inci și rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli). Aceasta oferă o imagine clară și detaliată, excelentă pentru vizionarea de filme, navigarea pe internet și alte activități.


Laptop HP 15-fc0032nq cu procesor AMD Ryzen™ 3 7320U pana la 4.10 GHz, 15.6", Full HD, 8GB DDR5, 256GB SSD, AMD Radeon™ Graphics, Free DOS, Natural Silver

Memorie: Vine cu 8GB de memorie DDR4. Această cantitate de memorie este suficientă pentru majoritatea sarcinilor de zi cu zi și multitasking moderat. Totuși, ar putea fi limitată pentru sarcini mai intense, cum ar fi editarea video sau jocurile complexe.

Stocare: Are un SSD (Solid State Drive) de 256GB, care oferă o viteză de acces rapidă la date și o pornire rapidă a sistemului. Cu toate acestea, capacitatea de stocare poate fi limitată pentru cei care au nevoie de spațiu mai mare pentru fișiere și aplicații.

Grafică: Laptopul este echipat cu grafică integrată AMD Radeon™, care oferă performanță grafică decentă pentru sarcinile de bază, cum ar fi redarea de conținut media și jocurile mai puțin solicitante. Cu toate acestea, nu este potrivit pentru jocuri mai avansate sau sarcini grafice intensive.

Laptop HP Ultraportabil, cu un design subtire si usor, AMD Ryzen 3 7320U

Sistem de operare: Vine cu Free DOS, care este un sistem de operare liber. Acesta nu include o versiune preinstalată a Windows sau a altui sistem de operare, ceea ce înseamnă că va trebui să achiziționați și să instalați un sistem de operare separat, cum ar fi Windows, pentru a utiliza laptopul.

Culoare: Este disponibil în culoarea "Natural Silver" (argintiu natural), care este o opțiune destul de populară pentru laptopurile HP.

Alte caracteristici: Laptopul dispune de porturi USB, inclusiv USB 3.1 și HDMI, care permite conectarea la alte dispozitive și afișaje externe. Are, de asemenea, o cameră web și difuzoare integrate pentru apeluri video și redarea conținutului audio.

Acestea fiind spuse, laptopul HP 15-fc0032nq pare a fi o opțiune rezonabilă pentru sarcinile de zi cu zi și pentru utilizatorii care au nevoie de un laptop pentru utilizare generală.

Totuși, în cazul în care intenționați să rulați aplicații mai solicitante sau să jucați jocuri mai complexe, s-ar putea să fie necesar un laptop cu specificații mai puternice.


Laptop HP Ultraportabil, cu un design subtire si usor, AMD Ryzen 3 7320U
Laptop HP 15-fc0032nq - Ultraportabil, cu un design subtire si usor

Gabi.Media

Ploiesti
Fotografii de prezentare pentru Companii: Fotografie Industriala, Medicina si Tehnologie, Arhitectura si Interioare, Portrete corporate, Turism, Hoteluri, Web