Hard disk-uri portabile WD Elements - Stocare fiabila

Hard disk-uri portabile WD Elements - Stocare fiabila

WD Elements Portable cu capacitatea hard-discului de 2TB, dimensiune hard disk: 2.5", versiune de USB: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) si viteza de rotaţie de HDD: 5400 RPM.


Hard disk-uri portabile WD Elements - Stocare fiabila

Compatibilitate USB 3.0 și USB 2.0

Acest hard disk oferă compatibilitate cu cele mai recente dispozitive pe USB 3.0 și compatibilitate cu dispozitivele pe USB 2.0.

WD Elements Portable este disponibil în dimensiuni de 1, 2, 3, 4 și 5TB.
WD Elements Portable este disponibil în dimensiuni de 1, 2, 3, 4 și 5TB.

Rate rapide de transfer

Hard diskul portabil WD Elements oferă rate rapide de transfer de date atunci când este conectat la un port USB 3.0.

Îmbunătățiți performanța Calculator-ului/Laptop-ului

În momentul în care hard diskul calculator-ului (laptop-ului) este aproape plin, computerul încetinește. Recomandarea noastra este să NU ștergeți fișierele.

Puteți să eliberați spațiu pe hard diskul calculator-ului transferând fișierele pe acest hard disk portabil WD Elements și puneți-vă laptopul/calculatorul în mișcare din nou.

Capacitate mare într-o incintă mică

Designul ușor și mic oferă o capacitate de la 1 TB până la 5 TB, făcând hard disk-urile portabile WD Elements un însoțitorul ideal pentru momentele când vă aflați în mișcare.

WD - Capacitate mare într-o incintă mică

Calitate Western Digital în interior și în exterior

Deoarece datele tale sunt foarte importante pentru tine, Western Digital a construit unitatea în interior conform cerințelor exigente de durabilitate, toleranță la șocuri și fiabilitate pe termen lung. Unitatea este protejata cu o carcasă durabilă special concepută pentru stil și protecție.

📊 Recomandare: ★★★★★Gabi.Media

Ploiesti
Fotografii de prezentare pentru Companii: Fotografie Industriala, Medicina si Tehnologie, Arhitectura si Interioare, Portrete corporate, Turism, Hoteluri, Web