Cum sa iti faci un link de abonare YouTube!

Cum sa iti faci un link de abonare YouTube!

Daca doriti sa cresteti numarul de abonati pe pagina dvs. YouTube, este important ca pagina dvs. sa fie usor de abonat.

Un link de abonare YouTube este un link catre pagina canalului dvs. Youtube, care duce persoana care da clic pe el la aceeasi vizualizare a paginii pe care ar avea-o daca ar fi facut deja clic pentru a se abona. Declanseaza o fereastra pop-up care le cere sa confirme abonamentul.

Daca persoanele au fost interesati sa faca clic pe link si sa verifice pagina dvs. YouTube, ei pot confirma abonamentul in fereastra, in caz contrar ei ar putea uita sa se aboneze daca nu li se solicita acest lucru.

Un link de abonare YouTube este una dintre cele mai bune modalitati de a partaja un link pe site-ul dvs. web, in ​​postarile de pe retelele sociale sau oriunde va mentionati canalul.

Pasul 1: Accesați pagina dvs. YouTube și faceți clic in bara de adrese pentru a putea edita adresa URL.
Pasul 2: adaugati la sfarsitul adresei URL a paginii YouTube:
?sub_confirmation=1
Pasul 3: Copiati toata adresa URL, inclusiv partea adaugata si inserati-o intr-un document Word/Notepad si salvati-o. De fiecare data cand distribuiti link-ul catre canalul dvs. YouTube, asigurati-va ca link-ul este corect.

Acest lucru va functiona atat cu canalele care au adrese URL personalizate, cat si cu canalele care nu au. Iata un exemplu:

https://www.youtube.com/channel/UCJJk_jZndl1sKC2RYLuMK7g

Acesta este un link catre pagina YouTube al ConexSpot. Cu link-ul modificat arata astfel:

https://www.youtube.com/channel/UCJJk_jZndl1sKC2RYLuMK7g?sub_confirmation=1

Obtinerea de abonati este dificila, dar vei primi mai multi daca ceri si acesta este doar un alt mod de a cere. Procesul de creare a unui link de abonare YouTube este usor si accesibil pentru toata lumea.

Gabi.Media

Ploiesti
Fotografii de prezentare pentru Companii: Fotografie Industriala, Medicina si Tehnologie, Arhitectura si Interioare, Portrete corporate, Turism, Hoteluri, Web