Construim SMART ROBOT CAR cu microbit - ConexSpot

Robotul inteligent este dezvoltat cu cea mai populară placă micro:bit  ca controler de bază si poate fi controlat de la distanță cu aplicația mobila disponibila pe Android, conectarea se face prin Bluetooth.

Construim SMART ROBOT CAR cu microbit - ConexSpot.com - Video

Caracteristici:  
✓ 1. Mașină robot + kit de pornire + panou de dezvoltare, aplicație 3in1.
✓ 2. O varietate de gameplay distractiv, urmărire linie neagră, inteligent urmărește evitarea obstacolelor cu ultrasunete etc.
✓ 3. Un buzzer pasiv este integrat în placa de expansiune, care poate fi programat pentru a crea diverse melodii și muzică.
✓ 4. Instalare simplă și formă unică. Este conceput pentru copii cu vârste cuprinse între 8 și 16 ani, cu doar 3 cabluri, întregul proces este sigur și simplu
✓ 5. Kit robot dotat cu placă de expansiune multifuncțională bitbot, placă de expansiune cu structură de slot verticală. Mai multe funcții vă așteaptă să vă extindeți.

✅ Daca ti-a placut filmuletul, te invit sa apesi butonul de LIKE si sa te ABONEZI la canal 👉 https://bit.ly/36iw36Z


Cine este SMART ROBOT CAR și ce face?

✓ Robotul inteligent Yahboom este o colecție de plăci BBC micro:bit, kit-uri de învățare și plăci de expansiune, permițându-vă să învățați micro:bit-ul de la cel mai simplu la cel mai complex.

✓ Modelul Robotelului este mic și drăguț. Majoritatea pieselor sunt conectate cu șuruburi, iar câteva piese sunt proiectate cu mufa anti-inversare, ceea ce face instalarea simplă și sigură.

✓ Placă de expansiune multifuncțională cu structură verticală a slotului ca șasiu al vehiculului, este echipată cu lumini RGB, senzori, sonerii, diverse interfețe de module și așa mai departe, în plus, poate conduce simultan 2 motoare DC și 3 servo-uri.
✓ Suportă mai multe funcții: urmărire, evitarea cu ultrasunete a obstacolelor, urmărire, decolorare ușoară, cântat, redare muzică etc.

✓ Poate fi controlat de o telecomandă cu infraroșu și o telecomandă APP pentru Android/iOS.

✓ Suportă programarea grafică, JavaScript, Python și alte metode de programare micro:biți

✓ Sunt oferite peste 30 de tipuri de cursuri experimentale.

SMART ROBOT CAR cu micro:bit v2