Construim SMART ROBOT CAR cu microbit - ConexSpot

Construim SMART ROBOT CAR cu microbit - ConexSpot

Robotul inteligent este dezvoltat cu cea mai populară placă micro:bit  ca controler de bază si poate fi controlat de la distanță cu aplicația mobila disponibila pe Android, conectarea se face prin Bluetooth.

Construim SMART ROBOT CAR cu microbit - ConexSpot.com - Video

Caracteristici:  
✓ 1. Mașină robot + kit de pornire + panou de dezvoltare, aplicație 3in1.
✓ 2. O varietate de gameplay distractiv, urmărire linie neagră, inteligent urmărește evitarea obstacolelor cu ultrasunete etc.
✓ 3. Un buzzer pasiv este integrat în placa de expansiune, care poate fi programat pentru a crea diverse melodii și muzică.
✓ 4. Instalare simplă și formă unică. Este conceput pentru copii cu vârste cuprinse între 8 și 16 ani, cu doar 3 cabluri, întregul proces este sigur și simplu
✓ 5. Kit robot dotat cu placă de expansiune multifuncțională bitbot, placă de expansiune cu structură de slot verticală. Mai multe funcții vă așteaptă să vă extindeți.

✅ Daca ti-a placut filmuletul, te invit sa apesi butonul de LIKE si sa te ABONEZI la canal 👉 https://bit.ly/36iw36Z


Construim SMART ROBOT CAR cu microbit - ConexSpot

Cine este SMART ROBOT CAR și ce face?

✓ Robotul inteligent Yahboom este o colecție de plăci BBC micro:bit, kit-uri de învățare și plăci de expansiune, permițându-vă să învățați micro:bit-ul de la cel mai simplu la cel mai complex.

✓ Modelul Robotelului este mic și drăguț. Majoritatea pieselor sunt conectate cu șuruburi, iar câteva piese sunt proiectate cu mufa anti-inversare, ceea ce face instalarea simplă și sigură.

✓ Placă de expansiune multifuncțională cu structură verticală a slotului ca șasiu al vehiculului, este echipată cu lumini RGB, senzori, sonerii, diverse interfețe de module și așa mai departe, în plus, poate conduce simultan 2 motoare DC și 3 servo-uri.
✓ Suportă mai multe funcții: urmărire, evitarea cu ultrasunete a obstacolelor, urmărire, decolorare ușoară, cântat, redare muzică etc.

✓ Poate fi controlat de o telecomandă cu infraroșu și o telecomandă APP pentru Android/iOS.

✓ Suportă programarea grafică, JavaScript, Python și alte metode de programare micro:biți

✓ Sunt oferite peste 30 de tipuri de cursuri experimentale.

SMART ROBOT CAR cu micro:bit v2
SMART ROBOT CAR cu micro:bit v2

ConexSpot

ConexSpot este un site web și un canal Youtube dedicat dezvoltării de videoclipuri de calitate despre proiecte DIY, suport hardware și software.

Gabi.Media

Ploiesti
Fotografii de prezentare pentru Companii: Fotografie Industriala, Medicina si Tehnologie, Arhitectura si Interioare, Portrete corporate, Turism, Hoteluri, Web