Construim LEGO NINJAGO - Jungle Raider 71700 - Daniel Stefan

Construim LEGO NINJAGO - Jungle Raider 71700 - Daniel Stefan

Set distractiv ce contine masina de jucarie si minifigurina pentru actiune la curse!

Aliaza-te cu Lloyd si goneste cu acest Jungle Raider! Retraieste bataliile epice din Turnirul elementelor NINJAGO®, in timp ce eroul tau ninja se lupta cu puternicii sai dusmani! Formidabila suspensie si cauciucurile mari din cauciuc ale acestui buggy il ajuta pe Lloyd sa strabata jungla cu usurinta.

Sari in cabina si pregateste-te sa lupti!

Copiii care adora sa aduca la viata jucariile clasice de aventura LEGO NINJAGO Legacy si care sunt pasionati sa se joace cu masinute de jucarie vor fi incantati de acest vehicul Jungle Raider (71700). Dupa ce il asambleaza din caramizi pentru construit, ei pot crea scene de actiune interesante din Turnirul Elementelor, deoarece figurina de actiune ninja a lui Lloyd adora aventurile epice din jungla.

Un mod nou si interesant de a construi jucarii interesante pentru copii!

Ghidul interactiv Instructions PLUS ofera un ghid digital si interactiv pentru construirea acestei jucarii din jungla. Disponibile in aplicatia gratuita LEGO Life, ele includ instrumente de vizualizare zoom si rotire pentru a-i ajuta pe copii sa construiasca acest model grozav LEGO din caramizi de construit.

LEGO NINJAGO - Jungle Raider 71700

Cele mai bune seturi de constructie pentru copii!

Jucariile de aventura LEGO NINJAGO ofera copiilor un pasaport catre o lume plina de actiune, unde ei se pot exprima jucandu-se singuri, deoarece creeaza povesti in jurul razboinicilor ninja. Copiilor li se ofera distractie fara sfarsit, deoarece se joaca cu o gama diversa de jucarii ninja, inclusiv jucarii din jungla, avioane cu reactie, dragoni, vehicule NINJAGO si multe altele.


Design super!

Micii ninja vor adora cu certitudine functia de suspensie.

Distractie la curse ninja!

Copiii vor adora sa construiasca Jungle Raider, jucand apoi scene de cursa din sezonul 4 al serialului TV NINJAGO.

Dimensiune perfecta.

Micutii pot lua cu ei jucaria din 127 de caramizi.LEGO NINJAGO - Jungle Raider 71700