Canon PRO 300 ImagePrograf imprimanta de calitate superioara

Canon PRO 300 ImagePrograf imprimanta de calitate superioara

Canon PRO 300 ImagePrograf este o imprimantă de calitate superioară proiectată pentru a satisface nevoile celor mai exigenți artiști și fotografi. Cu capacitatea sa de imprimare A3, această imprimantă este perfectă pentru proiecte care necesită dimensiuni mai mari și detalii fine.


Tipul printare Inkjet garantează rezultate precise și vii, potrivite pentru expoziții de galerie și proiecte artistice de înaltă calitate. Tehnologia avansată de printare cu 10 cerneluri individuale Chroma Optimizer asigură o gamă extinsă de culori și detalii uimitoare în fiecare imprimare.


Cerneala de tip pigment utilizată de Canon PRO 300 ImagePrograf nu numai că oferă o paletă bogată de culori, dar și durabilitate sporită și rezistență la decolorare. Imprimanta este capabilă să imprime fără margini pe o varietate mare de suporturi, de la hârtie foto de înaltă calitate la alte medii creative, deschizând posibilități nelimitate pentru exprimarea artistică.

Cu o calitate de imprimare monocromă excepțională, imprimanta nu doar redă cu precizie detaliile fine, ci oferă și o varietate de tonuri în nuanțe de gri pentru a crea imagini alb-negru cu impact vizual remarcabil.

Canon PRO 300 ImagePrograf vine echipat cu un display preview imagine de 7,5 cm, tactil și interactiv, care oferă o experiență de utilizare intuitivă și ușoară. Controlul panoului frontal cu afișaj LCD de 3 inchi adaugă un nivel suplimentar de confort și personalizare în procesul de imprimare.

Cu o greutate de aproximativ 14,4 kg, imprimanta este robustă și stabilă, potrivită pentru orice mediu de lucru. Canon PRO 300 ImagePrograf reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută performanțe superioare și versatilitate într-o imprimantă de calitate profesională.Gabi.Media

Ploiesti
Fotografii de prezentare pentru Companii: Fotografie Industriala, Medicina si Tehnologie, Arhitectura si Interioare, Portrete corporate, Turism, Hoteluri, Web