Bing Image Creator alaturi de Bing Chat in bara laterala Microsoft Edge

Bing Image Creator alaturi de Bing Chat in bara laterala Microsoft Edge

Bing Image Creator este o funcție de la Microsoft care vă permite să creați imagini cu ajutorul inteligenței artificiale (A.I.), folosind cuvintele dvs. pentru a descrie imaginea pe care doriți să o vedeți. Se poate folosi Bing Image Creator în noul Bing, în Microsoft Edge sau în chat.

Este gratuit și disponibil pentru utilizatorii cu un cont Microsoft pe dispozitivele Windows 10 și Windows 11.

Cum folosim Bing Image Creator?

Pentru a folosi Bing Image Creator, este nevoie de un cont Microsoft și de acces la siteul Bing.com. Sunt două modalități de a folosi Bing Image Creator:

  1. Puteți merge la bing.com/create și să vă conectați cu contul dvs. Microsoft. Apoi, puteți introduce o descriere a imaginii pe care doriți să o creați și să faceți clic pe Create. Bing Image Creator generează patru imagini pe baza textului dvs., pe care le puteți vizualiza, descărca și partaja.
  2. Puteți folosi Bing Image Creator în browser-ul Microsoft Edge, care la scrierea acestui articol este primul și singurul browser cu un generator de imagini AI integrat. Pentru a face acest lucru, trebuie să activați Bing Image Creator în bara laterală Edge, selectând iconița „+” și alege comutatorul pentru Bing Image Creator. Apoi, puteți selecta iconița Bing Image Creator în bara laterală sau puteți face clic dreapta pe orice zonă de introducere care acceptă inserarea imaginilor, și se va deschide un panou în partea dreaptă a paginii cu experiența Bing Image Creator. De acolo puteți crea imaginea dvs. și o puteți copia și lipi în postările dvs. de pe rețelele sociale, bloguri și altele, totul în Microsoft Edge.

Exemple de imagini create cu Bing Image Creator.

A realistic photography night landscape with colorful Milky Way


Bing Image Creator alaturi de Bing Chat in bara laterala Microsoft Edge
Bing Image Creator alaturi de Bing Chat in bara laterala Microsoft Edge

Gabi.Media

Ploiesti
Fotografii de prezentare pentru Companii: Fotografie Industriala, Medicina si Tehnologie, Arhitectura si Interioare, Portrete corporate, Turism, Hoteluri, Web